понедељак, 13. август 2012.

KIM DŽONG UN: IZGRADIMO ZEMLJU U DUHU PATRIOTIZMA KIM DŽONG ILA

Prvi sekretar Radničke partije Koreje postovani drug Kim Džong Un u razgovoru sa predstavnicima Centralnog komiteta Radnicke Partije Koreje naglasio je da je neophodno nastaviti izgradnju prosperitetne i snažne, vojno i ekonomski, DNR Koreje u duhu patriotizma Kim Džong Ila.

                                         

On je u svom izlaganju naglasio:

"Neophodno je sprovesti u život patriotske ideale dragog vođe druga Kim Džong Ila u borbi za izgradnju prosperitetne socijalističke nacije.

Ovo ne znači da treba podići ideale patriotizma Kim Džong Ila visoko poput zastave već ih praktično sprovesti u život od strane svih partijskih zvaničnika, članova i radnih ljudi, kako bi naša zemlja bila bogata i prosperitetna.

Dragi vodja, veliki uzvišeni Lider i drug Kim Džong Il je bio petrota bez premca koji je ceo svoj život posvetio prosperitetu zemlje i sreći ljudi, ostvarujući besmrtne podvige.

Dragi vodja drug Kim Džong Il je ostvario težak i dug put pun patriotske odanosti prema zemlji stvarajući čvrste osnove za izgradnju bogate i moćne zemlje.

Pod mudrim rukovodstvom druga Kim Džong Ila stvorene su nove fabrike lake i teške industrije, a postojeće modernizovane.

Partiotizam Kim Džong Ila je vrhunac socijalističkog patriotizma. Čini ga neizmerna ljubav prema socijalističkoj domovini i ljudima i aktivna predanost ostvarivanju prosperiteta zemlje i sreće ljudi."