субота, 18. август 2012.

Poštovani vođa Kim Jong Un obišao vojnike Korejske Narodne Armije na ostrvima odbrane

Vrhovni komandant Korejske Narodne Armije Kim Jong Un, prvi sekretar Radničke partije Koreje, i prvi predsednik Nacionalne  Komisije za Odbranu DNR Koreje, izvršio je inspekciju ostrva odbrane i obišao vojnike koji se tamo nalaze.

 Nemajući vremena čak ni za doručak postovani drug Kim Jong Un je na ostrvo odbrane stigao sa drvenim čamcem, uprkos velikim talasima, bez ikakve najave.




Pripadnici sluzbe bezbednosti, su pozdravili sa uzbudjenjem postovanog vođu Kim Jong Una. Članovi njihovih porodica su sa oduševljenjem dočekali maršala Kim Jong Una.  


Nakon toga veliki vođa se slikao sa osobljem i članovima porodica vojnika. 

Ostrvo se nalazi u najuznijem delu jugozapadnog fronta, i predstavlja vaznu tačku kojoj se pridaje veliki značaj. Mnogo poštovani drug Kim Jong Un je dao detaljne instrukcije u odbrani ostrva od neprijatelja, rekavši da ti vojnici svakog dana doprinose prosperitetu zemlje.



Vojnici Korejske Narodne Armije su rekli da su predani zaštiti zemlje i socijalističkog sistema, naglasivši da će njihovi napadi biti fatalni po neprijateljske snage.  Drug Kim Jong Un je dao vojnicima  automatsku pušku, mitraljez kao i dvogled na poklon. Drug Kim Jong Un je svoju inspekciju nastavio obilaskom sledećeg ostrva. Obišao je ostrvo gde blizu neprijateljske snage marionetskih vojnika Južne Koreje i Američke trupe sprovode vojne vezbe. On je pohvalio vojnike ovog ostrva, i rekao da je ovo ponosan odred koji je uzvratio udarac neprijatelju granatiravši Jeonpjeong ostrvo, pokazujući tako vojnu silu Songun politike. Veliki vođa drug Kim Jong Un je rekao vojnicima da budu oprezni i prate svaki korak neprijateljskih vojnika, i da ne propuste ni jednu zlatnu priliku da opet napadnu ukoliko i jedna granata bude pala na sever Korejskog ostrva. On je rekao, da ukoliko nametnu rat DNR Koreji, vojnici Korejske Narodne Armije zapadno more pretvoriće u groblje neprijatelju. Na kraju svoje inspekcije maršal Kim Jong Un se fotografisao sa vojnicima, on im je tada poklonio automatsku pušku, mitraljez i dvogled i naglasio njihove podvige u herojskoj borbi u odbrani zemlje.