петак, 29. март 2013.

Sravnićemo Američke Imperijaliste sa lica zemlje!

Sporazum o primiriju koji je potpisan 27. jula 1953 godine vise ne vazi. Crvena telefonska linija u Panmunjonu je odmah prekinuta. Nakon par dana vlada Demokratske Narodne Republike Koreje je prekinula sve teleonske linije sa Juznom Korejom. Rat svakog trenutka moze poceti, stoga, vojna telefonska linija između Južne i Severne Koreje nema nikakvu koristi.
Veliki Vođa drug Kim Il Sung je 1953. godine potpisao obustavu neprijateljstava jer je hteo spasiti sto vise života, ali sada Američki Imperijalisti i Juzno Korejska marionetska vlada otvaraju vrata ratu.
" Od ovog trenutka vrhovna komanda Korejske narodne armije (KNA) staviće u najvišu borbenu pripravnost sve artiljerijske jedinice na terenu, uključujući strateške rakete i artiljerijske sisteme dugog dometa, čiji je cilj da napadnu kopnene baze u SAD, Havajima i ostrvu Guam, ali i operacione zone u Tihom okeanu i sve neprijateljske tačke u Južnoj Koreji i okolini. "

                                             
Postoji granica strpljenja koji Američki Imperijalisticki agresori i marionetske snage Južne Koreje i ostali njihovi sledbenici, koji neprijateljski deluju prema Severnoj Koreji pod izgovorom lansiranja satelita i izvedene nuklearne probe, ako predju suočiće se sa nesagledivim posledicama.
Ujedinjenje otadzbine lezi na kraju bajoneta Korejske Narodne Armije, a letovi americkih B-2 bombardera nad Korejskim poluostrvom koji predstavljaju veliku provokaciju, bice kaznjeni, nemilosrdnim vojnim udarima Korejske Narodne Armije.

      Čekamo naredbu Poštovanog Marsala Kim Jong Una da sravnimo neprijatelje sa lica zemlje!

Poštovani drug Kim Jong Un je porucio na 100. godisnjici rodjenja predsednika Kim il Sunga, da je proslo vreme onih koji su nuklearnim oruzijem mogli da ucenjuju narod Demokratske Narodne Republike Koreje.
                                                Lider Kim Jong Un na ratnom ostrvu
Poštovani drug Kim Jong Un je porucio 30. marta 102 Juche godine (2013) da "Revolucionarne oružane snage Demokratske Narodne Republike Koreje odgovorice će na američke nuklearne ucene sa snažnim nuklearnim napadom, a na rat agresije s opštimm ratom pravde.''  Veliki vođa Kim Jong Un kaze "Došlo je vreme da sredimo račune s Američkim Imperijalistima u okviru aktualne situacije" 

                   Poštovani Marsal Kim Jong Un sa Generalima Korejske Narodne Armije
Ako neprijatelj prodre jedan milimetar u vazdusni, morski ili kopneni prostor, naićiće na sramnu smrt!
Crveni Barjak velike Radničke Parije Koreje, barjak velikih nasih Oceva i lidera Predsednika Kim Il Sunga i Lidera Kim Jong Ila predstavlja će zastavu ujedinjenja otadzbine i barjak slobode Korejskih ljudi.

1 коментар:

  1. Само напред, Северна Кореја прича оно што цели свет ћути!

    ОдговориИзбриши