четвртак, 26. децембар 2013.

Sećanje na Dragog Vođu Druga Kim Jong Ila je besmrtno!“Sneg neprestano pada, kako i da ne pada kad smo izgubili našeg Generala,, planine, mora, čitava zemlja prolivaju krvave suze zaleci Dragog Generala.


Očinski General, rođen je 2.16. 31 Juche godine (1942) u jeku velike socijalističke revolucije i anti-japanskog rata predvođenim Velikim Vođom Kim Il Sungom.
Veliki Vođa drug Kim Il Sung je jednom rekao za Dragog Generala da je njegovo rođenje bilo specifično, rođen je u tajnom kampu svete revolucionarne planine Pektu osnovanog 25. Juche godine (1936) nosio je stvari kao i ostali gerilci, već tada je spoznao rat, i ocinski voleo svoju naciju. Rođenje Dragog Generala su pozdravili svi gerilci, sa odusevljenjem.

                                      
                               Tajni Pektu kapm, gde je rođen Dragi Vođa drug Kim Jong Il

  Majka Dragog Generala je bila anti-japanska heroina Kim Jong Suk,brinuci o Dragom Lideru ona ga je vaspitala koliko je otadžbina važna i da vredi ginuti sa požrtvovanjem za svoju naciju. Porodica Dragog Lidera je bila, od davnina revolucijonarna, deda Dragog Generala Kim Hjong Dzik je bio anri-japanski revolucionarni borac. Nekoliko puta su ga zatvarali zbog revolucionarnog rada. Kad god bi Veliki Vođa drug Kim Il Sung pitao kad ce se otac vratiti, ona bi govorila uskoro. “Jednog dana me je odvela u Sving na brdu Mongjong i sedeci na ljuljašci, dok je mene drzala u rukama rekla je  “ Song Dzu, otopile su se sante leda na reci Taedong a na drvecu je izraslo zeleno lišće, a tvoj se otac nije vratio kući. On se borio za svoju zemlju Kako to moze biti zločin? Ti moraš brzo da porasteš i da se osvetiš neprijatelju za oca...Ti moraš da porasteš i da budesš junak koji će se izboriti za svoju zemlju.Veliki Vođa drug Kim Il Sung je obećao majci da će to uraditi ma šta bilo da bilo. Jednog dana ga je odvela u zatvor da poseti oca. Poseta ocu u zatvor bila je za Velikog Vođu druga Kim Il Sunga veliki događaj. “ Shvatio sam zasto me je majka povela u zatvor. Fizičke povrede na ocu su me naterale da do srži osetim okrutnost japanskog imperijalčizma. ”
Veliki Vođa drug Kim Il Sung je oslobodio Koreju i od japanskog i američkog imperijalizma. Dragi Vođa drug Kim Jong Il shvativši koliko je vojska bitna počinje 8.25 49 Juche (1960)godine da radi na Songun revolucionarnoj ideji, tako da Songun i Juche ideja postaju ideje vodilje za napredak i prosperitet Demokratske Narodne Republike Koreje. Za Generalnog Sekretara  Centralne Vojne Komisije Demokratske Narodne Republike Koreje postaje 4.13. 82 Juche (1993) godine.Svoj revolucionarni rad Dragi Vođa drug Kim Jong Il nastavlja i u radu Centralnog komiteta Radničke partije Koreje. Nakon smrti Predsednika Kim Il Sunga 6.8.83 Juche (1994) funkcija predsednika iz poštovanja na Velikog Vođu biva ugašena. A  tako da 10.8.86 Juche (1997)  Dragi Vođa drug Kim Jong Il  postaje i Generalni Sekretar Centralnog komiteta Radničke Partije Koreje.
Dragi Vođa, Besmrtni Lider, Revolucionarno Juche Sunce, Sunce 21 veka, Brilijantni Komadant je umro 12.19.100 Juche (2011) od prevelikog fizičkog i psihičkog napora u pomaganju socijalističkom narodu. Srce Brilijantnog Komadanta stalo je u vozu obilazeci zemlju, davajući instrukcije kako bi narod ziveo u sto većem blagostanju. Sećanje na Dragog Vođu će uvek trajati, svetlo pravde i istine će uvek ostati njegovi Songun tragovi su neizbrisivi, za celu otađbinu cvetaju njegova dela. Tako 2.14.101 Juche (2012) godine Dragi General dobija titulu Generalisimusa Demokratske Narodne Republike Koreje, najvecu titulu u zemlji. Počinju da se grade spomenici u slavu Besmrtnog Generala širom zemlje. Kormilo partije i socijalističke revolucije preuzima Postovani Vođa drug Kim Jong Un, tako da 4.11  Postovani Vođa proglašen je za Generalnog Sekretara Centralnog komiteta Radničke Partije Koreje a 4.13 101 Juche (2012) je proglašen za Generalnog Sekretara Centralne Vojne Komisije Demokratske Narodne Republike Koreje. Dok 7.17.101 Juche (2012) godine i za Maršala Demokratske Narodne Republike Koreje.
Sećanje na Dragog Lidera će trajati, General je uvek uz nas, On je večan poput Sunca!

Нема коментара:

Постави коментар