среда, 31. октобар 2012.

Neumorni Veliki Vodja drug Kim Jong Un vredno i marljivo radi za sreću naroda

Ovog meseca, prvi sekretar Centralnog komiteta Radničke Partije Koreje, prvi predsednik Centralne Vojne Komisije Demokratske Narodne Republike Koreje i vrhovni komandant Korejske Narodne Armije drug Kim Jong Un imao je visoke državne i vojne obaveze.


Pored proslave osnivanja velike Radničke Partije Koreje 10. oktobra, postovani vođa bio je na proslavi 60. godina od osnivanja Vojnog univerziteta Kim Il Sung. Spomenici Generalisimusu Kim Il Sungu  i Kim Jong Ilu su podignuti na Univerzitetu koji se nalazi u oblasti Mangyongdae, svetom mjestu revolucije. Podizanje statua slavnih komadanata predstavlja veliki dogadjaj, koji predstavlja nepokolebljivu želju svih članova Korejske Narodne Armije da nastavi dele velikih lidera. Postovani vođa Kim Jong Un je povodom toga rekao je univerzitet postao najvece srediste za vojno obrazovanje svetskog nivoa, koji ostvaruje vrhunac svog razvoja zahvaljujuci mudrim rukovodstvom velikih lidera. Postovani Vođa takodje je rekao da univerzitet takodje ima veliku obavezu u odbrani slavnog socijalistickog sistema.Postovani vođa je sa svojom suprugom bio na finale utakmice koja se odrzavala na stadijonu Kim Il Sung u Pjongjangu. Mec je bio zavrsen 2:1 u korist Tima 25. April. Postovani vođa se na kraju utakmice licno pozdravijo sa igracima oba tima. Tokom pauze postovani Vodja Kim Jong Un se sreo sa ucesnicima Olimpijskih igara, cestitajuci im veliki rezultat koji su postigli za svoju socijalisticku naciju.

Postovani vođa je sa svojom suprugom bio na koncertu povodom godisnjice osnivanja Vojnog univerziteta Kim Il Sung. Izvodjaci su pevali hvalospeve u korist velike Radničke Parije Koreje, kao i velikih Lidera Predsednika Kim Il Sunga, Lidera Kim Jong Ila i postovanog Vođe Kim Jong Una. Publika je bila dirnuta zbog odsustva brilijantnog Lidera Kim Jong Ila, ali sa punim entuzijazmom i korakom i zastavom postovanog Lidera Kim Jong Una.


Нема коментара:

Постави коментар